TrampolinTræfældningGræsslåningHækkeklipningBeplantningEntreprenørFlisebelægningHegnAlle ydelser

Vi er
Kvik Anlæg

Hvem servicerer vi?

Kvik Anlæg servicerer både privatkunder og erhvervskunder på Sjælland. Vi kører på det meste af Sjælland, men hvis du er interesseret i, om vi kommer ud til netop der hvor du bor, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad laver vi?

Kvik Anlæg har en bred vifte af ydelser, som kan få din ejendom til at stå skarpere. Vi laver næsten alt inden for ejendomsservice, og du kan med stor sandsynlighed også få din opgave løst af os. Hvis du vil have en oversigt over vores ydelser, kan du trykke her.

Hvem er vi?

Kvik Anlæg ligger i Hillerød. Hos os har vi fokus på at kunne servicere bredt når det gælder løsninger til opgaver på din ejendom. Det betyder kort sagt, at du kan få løst tæt på alle opgaver på din ejendom - om vi taler hækkeklipning, opsætning af hegn eller nedgravning af din trampolin.

Fokus på kundetilfredshed

Hos Kvik Anlæg arbejder vi med et smil på læben, og håber altid på at kunne give kunden det samme. At kunden er glad har altid været vores første prioritet, og vi tager os derfor altid tid til at sætte os ind i jeres ønsker og behov.

GOD PRIS!
STARTPRISEN ER LIGE NU
2.000,-
m/moms
*Du bedes venligst være opmærksom på, at prisen på din træfældning afgøres af hvor mange træer der skal fældes og hvor store træerne er. Den angivet pris er startprisen.  

Træfældning med passion

Stor erfaring og ekspertise

Hos VK Ejendomsservice har vi lavet rigtig mange træfældninger, og vi har igennem dette dannet stor erfaring og ekspertise inden for træfældning af alle typer.

Vi kan klare det hele

Hos VK Ejendomsservice kan vi klare det hele. Om dit træ er småt eller stort, om du skal have fjernet en stub eller rod - så står vi klar til at hjælpe! Vi klare også beskæringer af dine træer, som du kan læse mere om på siden om beskæringer.

Detalje 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Altid god service og godt humør

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Fuldt forsikret
God service og godt humør
Altid skarpe priser

Indhent tilbud

Indtast dine oplysninger her, og modtag et tilbud indenfor 10 timer (udenfor søndage og helligdage). Arbejdet kan udføres indenfor 10 dage herefter.
Ved at klikke "Lad os kontakte dig!" accepterer du vores privatlivspolitik.
Dine oplysninger deles aldrig med tredjepart.
Mange tak!
Vi har modtaget din henvendelse, og vender straks tilbage med et tilbud på din opgave!
Øv! Noget gik galt, prøv igen.

Ring til os!

Står du med en opgave på din eller din virksomheds ejendom? Ring til os, så kan vi hurtigt finde frem til et tilbud!

+45 72 42 14 43