TrampolinTræfældningGræsslåningHækkeklipningBeplantningEntreprenørFlisebelægningHegnAlle ydelser

VORES YDELSER
VI FÅR DIN EJENDOM TIL AT STÅ SKARPERE

Træfældning og topkapning

Kvik Anlæg er det oplagte valg, til dig der søger hjælp til træfældning eller topkapning i Nordsjælland og omegn. Vi tager os af alle opgaver – små og store, privat og erhverv. Her på siden kan du læse mere om hvorfor du skal vælge os, samt få en idé om hvor priserne starter. Bemærk også, at du kan se aktuelle tilbud på træfældning og topkapning.

Hækkeklipning

Hos Kvik Anlæg har vi de rette redskaber og rutiner, så vi kan gøre arbejdet både effektivt og smukt. Når vi har været i aktion, står din hæk som klippet efter en lineal! Vi klipper og beskærer alle typer af hække.

Græsslåning

Kvik Anlæg er det bedste valg, hvis du står med en græsplæne der skal stå helt skarpt. Vi tilbyder et godt og professionelt resultat, men samtidig sørger vi for, at tilbyde dig de bedste priser. Vælg os, om du skal have klippet et stort eller lille græsareal. Vi servicerer både private og erhverv.

Beplantning af hæk

Hos Kvik Anlæg yder vi beplantninger af alle typer hække. Om du står og skal bruge en ny flot bøgehæk, ligusterhæk, syrenhæk eller noget tredje, er vi hos Kvik Anlæg det oplagte valg. Vi har en stor og bred erfaring, da vi både servicerer de små og helt store opgaver, hos private og erhverv.

Trampolin nedgravning

Skal du, ligesom mange andre danskere, opgradere haven med en trampolin? Her hos Kvik Anlæg klare vi nedgravningen af din trampolin med professionalisme.

Beskæring

En beskæring af dit træ eller busk kan være en nødvendighed, hvis du vil holde liv i dem. Det kan dog være hårdt arbejde, og det er derfor ofte en god idé at sætte en professionel på opgaven.

Entreprenør

Hos Kvik Anlæg kan du finder løsninger til de fleste opgaver på din ejendom. Om du skal have gravet din trampolin ned, lavet en nedrivning eller noget helt andet, så kan du være sikker på at vi har erfaringen og redskaberne til at hjælpe dig med netop din opgaver.

Hegn

Kvik Anlæg tilbyder opsætning af hegn på din ejendom. Vores hegn er selvfølgelig altid professionelt bygget og af højeste kvalitet. Med vores brede udvalg sikre du også, at du hos os får det hegn der passer ind på din ejendom.

Anlægsgartner

Leder du efter en kyndig og erfaren anlægsgartner, som kan føre din drømmehave ud i virkeligheden? Hos Kvik Anlæg har vi alt den erfaring og det udstyr der skal til, for at føre dine drømme ud i livet.

Brolægger

Hos Kvik Anlæg er der ingen brolægning opgave der er for lille eller for stor. Vi servicerer både private og erhverv, og gør det effektivt og professionelt. Vi har udstyret til at kunne løse en lang række brolægningsopgaver.

Andet havearbejde

Hos Kvik Anlæg leverer nærmest alt der kan være med til, at din ejendom står skarpere. Derfor har vi også en lang liste af havearbejde ydelser, som blandt andet inkluderer:

- Flisearbejde
- Beplantning
- Rullegræs

Kontakt os hvis du står med en havearbejde opgave der ikke er nævnt her - så finder vi helt sikkert på noget!

GOD PRIS!
STARTPRISEN ER LIGE NU
2.000,-
m/moms
*Du bedes venligst være opmærksom på, at prisen på din træfældning afgøres af hvor mange træer der skal fældes og hvor store træerne er. Den angivet pris er startprisen.  

Træfældning med passion

Stor erfaring og ekspertise

Hos VK Ejendomsservice har vi lavet rigtig mange træfældninger, og vi har igennem dette dannet stor erfaring og ekspertise inden for træfældning af alle typer.

Vi kan klare det hele

Hos VK Ejendomsservice kan vi klare det hele. Om dit træ er småt eller stort, om du skal have fjernet en stub eller rod - så står vi klar til at hjælpe! Vi klare også beskæringer af dine træer, som du kan læse mere om på siden om beskæringer.

Detalje 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Altid god service og godt humør

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Fuldt forsikret
God service og godt humør
Altid skarpe priser

Indhent tilbud

Indtast dine oplysninger her, og modtag et tilbud indenfor 10 timer (udenfor søndage og helligdage). Arbejdet kan udføres indenfor 10 dage herefter.
Ved at klikke "Lad os kontakte dig!" accepterer du vores privatlivspolitik.
Dine oplysninger deles aldrig med tredjepart.
Mange tak!
Vi har modtaget din henvendelse, og vender straks tilbage med et tilbud på din opgave!
Øv! Noget gik galt, prøv igen.

Ring til os!

Står du med en opgave på din eller din virksomheds ejendom? Ring til os, så kan vi hurtigt finde frem til et tilbud!

+45 72 42 14 43